Wij kopen jouw auto

Wil je jouw huidige auto verkopen, bijvoorbeeld omdat je bijna niet meer rijdt of al een nieuwe auto hebt? Wij kopen graag jouw auto! In ruil voor jouw huidige auto ontvang je van ons een geldbedrag. Het enige wat je hoeft te doen is jouw auto via deze pagina aanmelden.

Wil je weten wat je kunt verwachten en hoe alles in zijn werk gaat? Bekijk dan onderstaande stappen.

Verkoop jouw auto
 1. Jouw auto aanmelden

  Meld jouw auto aan via onze website. Om te zorgen voor een spoedige verkoop, hebben wij een vragenlijst waarin je de specificaties van de auto invult.

 2. Ontvang een bod

  Na de aanmelding gaan we direct aan de slag. Binnen 24 uur laten we je weten wat jouw auto waard is en brengen we een bod uit op jouw auto.

 3. Een snelle bezichtiging

  Ga je akkoord met het bod? Dan gaat een van onze medewerkers jouw auto bekijken. Tijdens deze bezichtiging wordt bekeken of de auto voldoet aan de verwachting en of de auto geen verborgen gebreken vertoont.

 4. Hebben we een deal?

  Is alles akkoord? Dan maken we het contract direct rond. We sluiten de koopovereenkomst en zorgen dat je het afgesproken bedrag meteen ontvangt, dit gebeurt via een bankoverschrijving. Hierna wordt jouw auto in de meeste gevallen direct meegenomen.

De aanmelding van jouw auto

"*" geeft vereiste velden aan

1
2Technische staat auto
3Opties & accessoires
4Contactgegevens

Ontvang van ons een bod

Heb je jouw auto hierboven aangemeld? Na de aanmelding gaan we direct met jouw auto aan de slag. Binnen 24 uur laten we je per e-mail of telefoon weten wat jouw auto waard is. We brengen vervolgens een eerlijk bod uit op jouw auto.

Snelle bezichtiging met deskundig oordeel

Ga je akkoord met het bod dat wij hebben gedaan? Dan komt er een medewerker bij je langs om de huidige auto te bezichtigen. Uiteraard willen wij alleen maar occasions verkopen van goede kwaliteit en zonder schade of gebreken. Daarom brengt de medewerker na de bezichtiging een deskundig oordeel uit van de staat van de auto.

Voldoet de auto aan de verwachting? Dan maken we het contract ter plekke rond. Je krijgt het geld voor jouw auto direct op je rekening en jouw auto wordt in de meeste gevallen direct meegenomen.

Onze Autobedrijven

Auto Synyco

Auto Synyco is sinds 1952 gevestigd in Franeker, Friesland. Het autobedrijf levert occasions met een plus én service met een plus. Net even wat meer, dat maakt het vak zo mooi. Met die instelling wil Auto Synyco ook voor jou het verschil maken.

Vakgarage Pheifer

Vakgarage Pheifer is al sinds 1946 gevestigd in Sneek, Friesland. Inmiddels worden ook klanten ver buiten Friesland blij gemaakt met de bijzondere occasions van het autobedrijf. Hoe? Het bedrijf weet steeds weer unieke tweedehands auto’s te vinden én, als het nodig is, te repareren. Want ook voor onderhoud kun je naar Vakgarage Pheifer.

Vakgarage Esgee

Vakgarage Esgee is sinds 1972 gevestigd in Harlingen, Friesland. Het bedrijf is opgericht door echte autoliefhebbers met veel passie en aandacht voor bijzondere auto’s. Kennis en kwaliteit staan daarbij elke dag hoog in het vaandel. Ook voor onderhoud en reparaties kun je met jouw auto terecht bij Vakgarage Esgee.