Heb je vragen?

We helpen je graag op weg! Neem contact met ons op via onderstaand formulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Kan ik een proefrit maken?

Ja, dat kan zeker. Je kunt een gratis proefrit van jouw droomauto aanvragen. We brengen de auto dan naar je toe, ook ‘s avonds en in het weekend. Zo kun je altijd een proefrit maken wanneer het jou uitkomt. De proefrit is gratis en vrijblijvend.

Kan ik mijn huidige auto inruilen?

Ja, dat kan. Als je jouw auto wilt inruilen voor een nieuwe auto, hoef je minder te betalen voor jouw nieuwe occasion. Je kunt hiervoor een offerte met inruilvoorstel aanvragen via onze website. Deze optie kun je vinden op de bestelpagina van jouw droomauto.

Kan ik mijn huidige auto aan Frieseoccasions.nl verkopen?

Ja! Je kunt jouw huidige auto aan ons verkopen. Dit doe je door jouw auto bij ons aan te melden. Meer informatie over het aanmeld- en koopproces vind je op onze pagina Wij kopen jouw auto.

Wat voor occasions worden er op Frieseoccasions.nl verkocht?

Je kunt op Frieseoccasions.nl de meest uiteenlopende occasions vinden: van compacte auto’s en familie auto’s tot grote SUV’s. Merken die wij verkopen zijn onder andere Volkswagen, Mercedes, Kia, BMW, Land Rover, Opel, Renault, Audi, Peugeot en nog veel meer. Alle occasions hebben een aantal dingen met elkaar gemeen: ze zijn allemaal maar maximaal enkele jaren oud en erg betrouwbaar.

Uit welke bedrijven bestaat Frieseoccasions.nl?

Frieseoccasions.nl is een initiatief van Auto Synyco in Franeker, Vakgarage Pheifer in Sneek en Vakgarage Esgee in Harlingen. Door alle occasions van deze drie autobedrijven te bundelen op Frieseoccasions.nl, beschikt dit platform over het grootste aanbod Friese occasions van Friesland.

Onze Autobedrijven

Auto Synyco

Auto Synyco is sinds 1952 gevestigd in Franeker, Friesland. Het autobedrijf levert occasions met een plus én service met een plus. Net even wat meer, dat maakt het vak zo mooi. Met die instelling wil Auto Synyco ook voor jou het verschil maken.

Vakgarage Pheifer

Vakgarage Pheifer is al sinds 1946 gevestigd in Sneek, Friesland. Inmiddels worden ook klanten ver buiten Friesland blij gemaakt met de bijzondere occasions van het autobedrijf. Hoe? Het bedrijf weet steeds weer unieke tweedehands auto’s te vinden én, als het nodig is, te repareren. Want ook voor onderhoud kun je naar Vakgarage Pheifer.

Vakgarage Esgee

Vakgarage Esgee is sinds 1972 gevestigd in Harlingen, Friesland. Het bedrijf is opgericht door echte autoliefhebbers met veel passie en aandacht voor bijzondere auto’s. Kennis en kwaliteit staan daarbij elke dag hoog in het vaandel. Ook voor onderhoud en reparaties kun je met jouw auto terecht bij Vakgarage Esgee.